​​Etableret i 1969 - Medlem af Herefordsforeningen - Kvalitetskød​

Kvægavl med en Sollars Prundence 51 som stammoder

Hos Haurum Hereford har vi holdt kvægdyr siden 1969. Vi holder til i Haurum Vestergård i Uldum – tæt på Hedensted, Horsens og Vejle. Vi sælger dog kvæg til kunder i hele Danmark.

Det hele startede med fire kvier, som blev importeret fra Sollars Farm i England. Det ene var en Sollars Prundence 51, som er blevet stammoder til flere af besætningens køer.

Alle vores kvægavl er af amerikansk afstamning

Formålet med vores kvægavl er, at få kødfulde dyr af en rimelig størrelse – og de skal også gerne have et godt temperament. I dag består vores kvægavl af pollede dyr, sm alle er af amerikansk afstamning.

Vi har bl.a. brugt følgende foldtyre gennem tiden:

  • Marlow Buoyant
  • Wenlock Burt
  • Player (svensk)
  • Nørby 1 Urban
  • RMR 1 Pioner
  • Bårarps Johnny
  • Double up
  • Rosenkjær Nintendo

Vores besætning består af omkring 12-13 køer, og vi har brugt en Double up 18E som foldtyr – den er efter Romany Captain. Derudover har vi bl.a. brugt Standard Lad 93J, Wabash Extra, Race, Night Flyer, Alternator, Stockmaster, Headliner og Eik til inseminering af vores kvægavl.

Ring til os for at høre mere om vores besætning

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores kvægavl og besætning. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have – både de små og de store. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os allerede i dag på telefon: 40 38 54 12 eller send os en e-mail på: lbastrup@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

                   WENLOCK BURT FØDT:13/09 1975                                                                                    Bårarps Johnny Født: 09/02 2009

​Besætningen består idag af 12-13 køer, med tyren Double up 18E som foldtyr, som er efter Romany Captain.

                        ​Double up Født: 09/04 2008

Til inseminering er bl. a. brugt Standard Lad 93J, Wabash Extra, Race, Night Flyer, Alternator, Stockmaster, Headliner, og Eik.

Avlsmålet er kødfulde dyr, af en rimelig størrelse og et godt temperament.

​Dobbelt klik på billedet for stor.

Haurum Hereford

Kontakt os

​​Telefon: 40 38 54 12

E-mail: Lbastrup@mail.dk

​CVR: 14468846​​